Despre poponari

Am vrut să văd ce scriu alții pe bloguri și mai bine nu vroiam… Am ajung pe blogul lui Vlad Petreanu – nu mă întrebați cum – habar n-aveam că are blog, ce chestie?! De acolo am ajuns pe un blog de poponari!!! WTF frate! Nu am apucat să citesc prea mult că mi s-a făcut scârbă. Sunt vreo 3 băiețași de 17 (unul) și 18 (doi) care cred că așa s-au născut, poponari! Bă, deci cum??? Ăsta mi se pare cel mai penibil motiv pe care poponarii îl folosesc: că s-au născut poponari. Btw, totă treaba asta cu poponarii/homosexualii/gayi/lesbiencele/etc. e unul dintre cele mai puternie instrumente de manipulare care există pe pământ! Băi deci se promovează ăștia mai ceva ca oamnii politici. Nu înțeleg de ce au nevoie să se promoveze la PopoFesturi și altele.

Ce învață un copil de 7-8 ani care vede speciile astea pe stradă dăndu-și limbi în cur, pardon, în bot? De ce trebuie ălă micu să știe că există astfel de lucruri? Credeți că băieții ăștia 3 ar mai fi fost poponari dacă nu ar fi existat promovarea asta excesivă și ar fi auzit că e normal să fi gay? Cum dracu să zici la 15 ani că ești gay? Ai căzut în cap când te-a fătat mă-ta de zici așa ceva? N-a văzut o pizdă în viața lui dar el știe că nu-i place? Îți place să-i rupi curu lu unu și altu să ți-l rupă ție?

Și nu vă mai victimizați că nu vă înțelege lumea. Lumea nu are nevoie să vă înțeleagă că nu are motive. De ce ar avea nevoie lumea să vă înțeleagă? Oricum fiecare face ce vrea în pat cu cine vrea. De ce tre să știu eu că tu te fuți în cur cu prietenul tău cel mai bun Dan? Ce dracu de dragoste e asta? Du-te frate și invită o fată la un suc, sărut-o cu foc, are pielea fină și catifelată nu ca maimuțele cu care ieși tu. Pune mână pe o țâță nu pe-o pulă. Mă scuzați că scriu urât dar mă aprind repede la mânie.

Nu ai cum să fi poponar din naștere. Nu există așa ceva. Ai fost atât de bine manipulat încât nu ai cum să realizezi treaba asta. Și da, homosexualitatea e un instrument de manipulare extrem de puternic pentru copii de-aștia neajutorați de 15, 16 ani care cred că e imposibil să-și facă o prietenă.

Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva folosind cuvântul poponar și nu gay sau homosexual dar ăsta a fost primul cuvânt pe care îl știu de mic când auzeam de bărbații care se fut în cur, poponari – și așa îmi va rămâne în vocabular pentru totdeauna: poponari. Nici nu știam de cuvintele astea două gay și homalău homosexual pănă să am cablu TV și internet.

De ce aș susține eu niște poponari? De ce ar avea nevoie de susținere? Ce aș putea să-i zic? Ce? Pe mine mă susține cineva că vreau să fac sex cu femei? RIDICOOOOOOL!!! Dacă ești așa cum ești (îți place pulanu), nu mai zi și la alții, bucură-te în liniște de el. Ați văzut voi oameni heterosexuali care oraganizează festivaluri pentru a promova sexul între bărbați și femei? Ați văzut voi pe cineva heterosexual să-și promoveze orientarea sexuală? Eu n-am văzut! Atunci de ce poponarii tre să și-o promoveze pe-a lor? De ce tre să te bați cu pumnul în piept și să arăți tuturor că ești poponar? De ce ai nevoie de atenție specială?

– Uite vezi, ălă a recunoscut că e poponar, hai să-l felicităm și să încurajăm și pe alții să zică că-s poponari! De fapt, cred că mulți au zis că sunt pe invers doar ca să se simtă ei speciali și să le acorde lumea mai multă atenție. Deci WTF FRATE!!! Imediat le facem statuie că sunt poponari. Futeți-vă în cur, în urechi, în gură, unde vreți voi, dar nu vă mai victimizați și promovați atâta că în rest nu are nimeni treaba voastră.

Pentru băieții ăștia 3, un mesaj: vă rog eu să faceți sex cu o femeie și să-mi ziceți cum a fost! Faceți asta înainte să afle/le ziceți părinților.

P.S. Să înțeleg că Domnul Petreanu promovează homosexualitatea?

5 gânduri despre &8222;Despre poponari&8221;

  1. Articolul tău arată că ai niște carențe în educație, pe lângă lipsa de rațiune și logică.

    1. Este demonstrat științific că homosexualitatea, asemeni heterosexualitătii si bisexualitatii deriva din nastere, tine de un lichid seminal care actioneaza asupra fătului în a 3-a faza a nasterii.
    2. Tinerii la care te referi, care au astăzi 18 ani, nu aveau acces facil la informatii de gen pana de curand.
    3. Ești un „element” cu tendinte homofobe, cu gandire limitată la normalul social și refuzi să înțelegi că poate societățile sunt construite într-un fel, poate nu tocmai corect.
    4. Promovarea intereselor unei comunitati minoritare se datoreaza tocmai lipsei apărării drepturilor egale ale respectivelor persoane. Dacă acum 80 de ani femeile nu organizau marșuri, astăzi poate nu aveau drept de vot. Dar nu ai de unde să știi, ești doar un om căruia îi este frică să gândească altfel decât cere societate. Păcat!

    • DA, e păcat pentru că niște copii au fost manipulați să creadă că așa s-au născut datorită unor demonstrații științifice făcute de nu-știu-cine! E și mai mare păcatul când vezi că sunt din ce în ce mai multe persoane cu astfel de înclinații. E păcat că sunt copii de 5, 6 ani care văd la televizor și pe stradă bărbați care se țin de mână și se sărută și în mintea lor se produce o explozie, un haos. E păcat că orientarea asta e super promovată și își face din ce în ce mai mulți adepți la noi în țară. E păcat că omenirea n-a învățat nimic din Sodoma și Gomora. E păcat pentru că homosexualitatea devine din ce în ce mai normală iar oamenii care o văd anormală sunt făcut limitați și înguști și ce ami vrei tu. Lista cu păcatele continuă, dar mă opresc aici.

      Pe Dumnezeu nu vreau să-l includ pentru că nu sunt o persoană foarte religioasă, cu toate că sunt credincios, Acum probabil o să zici că sunt limitat pentru că, cred în Dumnezeu…

      O întrebare: Crezi că băieții ăștia ar mai fi fost la fel dacă se nășteau în perioada lui Ceașcă?

  2. Am făcut sex cu femei. Nu mi-a plăcut. Acum ce fac? Da, frate, sunt poponar, dar nu cred că deranjez pe nimeni pentru că sunt așa. Ceea ce vezi tu la televizor cu toate marșurile sunt încercări de a încuraja toleranța ce au loc în toate statele civilizate (deci nu pentru a tolera sexul cu persoane de același sex). E adevărat că sunt „unele” care fac spectacol și circ și dau impresia că a fi gay înseamnă să porți tocuri. Îmi pare rău că mass-media arată numai această față a homosexualității.

    Legat de articolul tău, să știi că nimeni nu promovează „poponăreala”. Nimeni nu manipulează pe nimeni și nu te convinge unul să fii gay că așa e „la modă” sau că așa se face prin alte părți. Nu toți oamenii sunt la fel, nu tuturor le place (doar) pizda/pula. Dacă nu vrei să accepți chestia asta, închide-te în lumea ta atunci.

    Când mai scrii ceva despre un anumit subiect, documentează-te. Nu vreau să fiu promovat, nu am nevoie de atenție specială. Singura chestie pe care o vreau este să fiu tratat la fel ca unul ca tine, unul heterosexual. Nu cred că am o mână sau un picior în plus și nici nu sunt bolnav să te ferești de mine. Și spre deosebire de unii heterosexuali mai am și niște neuroni care funcționează.

    • Eu nu cred că ai făcut sex vreodată cu vreo femeie. Mă și îndoiesc că ai făcut sex vreodată (dar asta contează mai puțin). Și da, ai dreptate, nu deranjează pe nimeni că ești poponar atât timp cât nu promovezi chestia asta prin Gay Fest-uri și marșuri. Am scris destul de clar în articol că nu are nimeni treaba voastră ce faceți în pat și că indiferent de părerea mea, a mamei tale sau a tatălui tău sau a oricui, tot faci ce vrei tu.

      Și tot în articol am scris că toată poponăreala asta și tot ce ține de ea este o armă a manipulării – nu am nici chef și nici timp să-ți explic acum, dar dacă te interesează caută și citește despre organizațiile oculte și despre teorii ale conspirației – de preferat cărți nu Google. Nu ai de unde să știi chestiile astea pentru că mai ai mult de crescut.

      Faza cu toleranța scoate-o din ecuație. La fel și cea cu drepturile. Ce drepturi ai vrea? Dreptul de a te căsători cu un bărbat? Alte drepturi pe care nu le au poponarii nu știu.

      Un sfat de la mine: dacă tot ești poponar, ține-o pentru tine – o să fi mai câștigat decât dacă ieși în față și te bați cu pumnul în piept că ești poponar și că te mândrești cu asta.

      Nu mă pot închide în lumea mea pentru că nu am o lumea doar a mea…

      Crezi că articolul pe care l-am scris înseamnă doar niște cuvinte aruncate ca-ntr-o ciorbă preparată de mamia senilă și chioară? Nu trebuie să-mi zici mie ce înseamnă promovare

      Cum să nu mă feresc de tine când mă gândesc că primul tău gând mă vezi e să mă fuți în cur? Și nu-mi zi că nu e așa că și eu am ceva care se scoală și mi se întâmplă la fel, dar când văd o femeie, nu un bărbat. Mi se pare normal să mă feresc. Cine sau ce entitate supra-omenească nu te tratează la fel ca toți oamenii? Popa care nu vrea să te căsătorească cu un barbăt sau ce?

      În afară de căsătorie, nu văd niciun alt element disturbator al orientării tale sexuale.

      O întrebare și pentru tine: de ce mă considerezi și tu și prietenul tău Marius, limitat și îngust la minte/ sau mă rog, că nu-mi funcționează toți neuronii când zic că NU E OK să fi poponar sau că nu sunt de acord cu voi?

Lasă un comentariu